beca senselab felix vinyals

Un projecte d’Art Biotrònic guanya la primera beca #SenseLab de MATICS Barcelona

Per fi podem anunciar-vos el guanyador de la beca #SenseLab 2016 de MATICS Barcelona, la primera edició d’una beca que dóna suport a la creació tecnològica que explora les arts inclusives amb l’accessibilitat. Fèlix Vinyals, enginyer electrònic, enginyer biomètic i professor d’Art Digital, ha presentat el projecte escollit pel jurat: El So de la Pell.

El So de la Pell  explora, a través d’una instal·lació interactiva, la vinculació entre societat, tecnologia i cos humà partint de les constants vitals dels individus.

Aquesta beca #SenseLab dóna a Fèlix Vinyals la oportunitat de treballar amb un grup d’artistes i tecnòlegs que l’ajudaràn en el procés de la seva obra, a més de l’assessorament en la gestió del projecte. A partir dels propers mesos, gràcies a la residència inclosa en la beca Sense Lab, el seu projecte podrà ser fabricat al taller de fabricació de MATICS Barcelona, amb seu a la Fàbrica Fabra i Coats, fins a un any. Com a premi per ser escollit, alhora, l’artista rebrà una dotació de 400 euros.

L’enhorabona, Fèlix! Des de MATICs agraïm tots els participants que han sol·licitat aquesta primera beca. Esperem la nova edició!

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] banda, el guanyador de la beca Sense Lab 2016 de Matics Barcelona, Fèlix Vinyals podrà utilitzar les instal·lacions de MediaEstruch per a seguir desenvolupant el seu projecte […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *