MATICS

Societat d’estudis perforMATICS
Comunitat oberta d’interessats en les arts digitals.

Artistes, docents, productors culturals, activistes, investigadors tecnològics i socials ens unim per generar un programa artístic singular. Ciència, art, tecnologia i societat són els nostres camps d’acció per assolir la sobirania individual i col·lectiva. MATICS és doncs un espai artístic de subversió i canvi social.

Organitzem trobades on es gesten les sintonies que mouen la comunitat, i ens articulem entorn a projectes professionals, creatius i de recerca que ens permeten treballar del que ens interessa, les arts digitals. No sols fem art però, les arts en ajuden a fer millors projectes.

Participem d’encàrrecs i concursos públics i privats que ens proposen elaborar projectes amb les arts digitals: investigacions socials, peces audiovisuals, projeccions, instal·lacions sonores, robòtica, disseny… Aquestes propostes i les que generem internament són les que ens donen sentit com a plataforma professionalitzadora: fem convocatòries entre els nostres socis, que lliurement s’organitzen en grups de treball autònoms per a elaborar cada projecte. D’aquesta manera, l’heterogeneitat de la comunitat pren valor, podent arribar a allà on un artista o un maker o un gestor sol no podria.

Disposem d’un laboratori de fabricació i d’espais de treball.

A MAtics utilitzem l’art digital com a mètode d’investigació social. 

El nostre equip

Francesc Benlliure

Francesc Benlliure

Gestor Cultural
Nuria Nia

Nuria Nia

Artista Audiovisual
Lina Bautista

Lina Bautista

Artista Sonora
Diego Suarez

Diego Suarez

Artista Visual
Citlali Hernandez

Citlali Hernandez

Diseñadora Industrial
Andres Costa

Andres Costa

Artista Visual
Lucia Segurajauregui

Lucia Segurajauregui

Artista Multidisciplinar
Toni Jaume

Toni Jaume

Programador Creativo