Change your cover photo
Change your cover photo
Artista medial, professora i productora cultural.- arts escèniques, screendance, performance i tecnologies digitals i anàlogues www.caidalibre.cl
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Artista medial, professora i productora cultural

Ha realitzat residències en Dansa i Tecnologia a ZéDosBois (Lisboa 2009), Etopia Centre d’Art i Tecnologia (Saragossa 2013), HANGAR (Barcelona,2014).

Ha participat de festivals d'arts escèniques i art electrònic en Cuba, Paraguai, Argentina, Brasil i Xile.   Ha donat conferències en Fòrum Internacional de Media Art de la Universitat Andrés Bello (Xile) i  Seminari Internacional Medial Arts, Mestratge en Arts Medial, Universitat de Xile , ISEA 19th International Symposium on Electronic Art. A la Universitat de Sydney, (Sydney, Austràlia ), Festival CYNETART (Dresden, Alemanya) . 

El 2009 va publicar el lllibre “Interferències”. El 2006 va ser guardonada Sogeda PRIX estafa do obra “Exercicios Electrocoreográficos” a Mònaco Dance Forum (Montecarlo, 2006). Ha guanyat els concursos FONDART i DIRAC (Govern de Xile). 

És llicenciada en Arts Visuals, Universitat Arcis (Xile). Postgrau en “Estudis i Projectes en Cultura Visual” de la Universitat de Barcelona (Catalunya-Espanya). Estudi dansa a la Universitat ARCIS (2001-2004 Xile), Tallers i Seminaris de Dansa, Mitjans Digitals i la Tecnologia a Europa i Amèrica llatina. Mestratge en Tecnologia i Estètica de les Arts Electròniques de la Universitat Nacional de Tres de Febrero, Buenos Aires (Argentina). 

Brisa MP néixer a Xile, és artista transdisciplinar, investiga en els eixos Cos, Ciència i Tecnologia. El seu treball tracta dels llenguatges de la dansa i la performance, intentant desenvolupar investigacions sobre les noves gestualitats i moviments del cos humà, la relació cos-ciutat-tecnologia, i l’estudi de noves metodologies, paradigmes i formes d’art a partir de l’ús de tecnologia .

És directora del Festival Internacional de INTERFACE Art, Cos, ciencia i Tecnologia www.cuerpoytecnologia.cl i FIVC, Festival Internacional de Video dansa de Xile www.videodanza.cl

Barcelona
www.caidalibre.cl , http://cuerpoytecnologia.cl , www.videodanza.cl